PUBLIKATIONER OG MATERIALER

Publikationer og materialer

Vi er med vores ekspertise en del af følgende publikationer og materialer:


‘Kollegial sparring
– hvordan styrke god undervisning med kollegial sparring’

Magnus Wilstrup, LæringNu er bidragsyder til dette lille hæfte som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i Kollegial sparring.

Et værktøjshæfte fra Undervisningsministeriets FastholdelsesTaskforce.

Hæftet er gratis og du kan tilgå det her.


‘Motivationspædagogik
– metoder til at motivere elever i undervisningen’

Svend Erik Schmidt, LæringNu er medforfatter til dette lille hæfte som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i Motivationspædagogik.

Et værktøjshæfte fra Undervisningsministeriets FastholdelsesTaskforce.

Hæftet er gratis og du kan tilgå det her.


‘Progressiv læring

Niklas Örnfelt, LæringNu er medforfatter til dette lille hæfte som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i Progressiv læring.

Et værktøjshæfte fra Undervisningsministeriets FastholdelsesTaskforce.

Hæftet er gratis og udkommer i maj 2017.


‘Den Karismatiske Underviser – 10 konkrete værktøjer’

Svend Erik Schmidt, LæringNu er forfatter til denne bog, som vender din opmærksomhed imod det at brænde igennem som underviser.

Han præsenterer 10 konkrete værktøjer, som underviseren kan arbejde med på vejen til at blive en karismatisk underviser.

Bogen indeholder en lang række øvelser og nogle omfattende observationsskemaer til anvendelse i forbindelse med kollegial feedback i et professionelt læringsfællesskab.

Læs mere om bogen og bestil den her:


Dine styrker

Med udgangspunkt i Martin Seligmans karakterstyrker og dyder (Positiv Psykologi) har vi udviklet 24 styrkekort med vejledning samt ideer til anvendelse.

Læs mere om materialet og bestil dem her:


‘Læringsstile’

I samarbejde med den svenske professor Lena Boström, har Svend Erik Schmidt fra LæringNu skrevet denne bog om den skandinaviske Læringsstilsmodel, som Lena Boström, Mariane Schmidt og Svend Erik Schmidt står bag.

Bogen giver en grundig indføring i teorien om læringsstile og praktiske anvisninger til, hvordan, du kan arbejde med læringsstile i praksis, når du formidler et stof.

Læs mere om bogen og bestil den her:


‘Lær med stil’

Svend Erik Schmidt, LæringNu er forfatter til dette lille hæfte som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i læringsstile.

Hæftet kommer med direkte anvisninger til, hvordan du kan spotte folks læringsstil og også praktiske tips til, hvordan du bedst formidler et stof over for en person med en bestemt læringsstil.

Hæftet er gratis og du kan tilgå det her.


‘Motivationspædagogik i praksis’

Svend Erik Schmidt, LæringNu er forfatter til dette materiale, som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i Motivationspædagogik i praksis.

Dette omfattende materiale er udviklet i et tæt samarbejde imellem undervisere på erhvervsskoler og specialister blandt andet fra LæringNu. Materialet indeholder et hav af ideer, der umiddelbart kan anvendes i undervisningen.

Materialet er gratis og du kan tilgå det her.


De mange intelligenser – i praksis’

Svend Erik Schmidt, LæringNu er medforfatter til dette hæfte, som på en enkel og overskuelig måde introducerer de væsentligste elementer i de mange intelligenser.

Læs mere om hæftet og bestil det her: