LÆRINGNU


Ny viden og masser af inspiration

Vi er et HR-konsulenthus med nogle af Danmarks førende eksperter i læring og kommunikation.

Gennem mere end 15 år har vores erfarne undervisere udviklet, uddannet og trænet mere end 25.000 ledere, undervisere, elever og elevcoaches i den danske uddannelsessektor.

Vi har altid fingeren på pulsen i forhold til vores målgruppes ønsker og behov, hvorfor vi er blandt de stærkeste på området til at inspirere og udvikle lærere og ledere på erhvervsskoler, produktionsskoler og gymnasier i Danmark.

Kort sagt tilfører vi den nyeste viden og masser inspiration indenfor vores ekspertise.

En sådan forpligtelse kræver et stærkt hold af eksperter, men hvilke?


Mange eksperter i én fælles enhed

Vi er et etableret samarbejde imellem hr-konsulenthusene Inteam og Schmidt & Schmidt, som tilsammen har vundet Undervisningsministeriets udbud af de pædagogiske værktøjerProgressiv læring og Motivationspædagogik

Vores to konsulenthuses forskellige kompetencer, er styrken der sikrede sejren i de to udbudsrunder (som bød på tæt konkurrence med flere af landets dygtige konsulenthuse og efteruddannelsessteder).

Kan vi mon hjælpe dig?


Ekspertområder der inspirer og motiverer

Ja, måske kan vi.

Vi ved ihvertfald, at du ikke ønsker, at dine lærere skal ”sidde fast” i ensformighed og tunge rutiner.

Derfor har vi fuldt fokus på at give dem inspiration og motivation til handling indenfor vores overordnede ekspertområde som er; Praksisnær pædagogisk kompetenceudvikling.

Men hvad kan vi helt konkret hjælpe dine lærere med? ..


Udvikling af lærere

Hos os får du viden og inspiration inden for:

Under hvert af disse områder tilbyder vi et bredt udvalg af temaer. Det store udvalg kræver flere forskellige eksperter, hvilket vi er stolte af at kunne tilbyde. Mød dem her..


Mød eksperterne

Alle eksperter i LæringNu har hver især masser af teoretisk og praktisk erfaring med erhvervsskoler, produktionsskoler og gymnasier.

En ting er erfaring, noget andet er det at omsætte den i praksis.

Sidstnævnte er en af vores styrker og det kommer dig og din organisation til gode, specielt hvis du gerne vil have realiseret eks. jeres pædagogiske mål.

Hvis det er vigtigt for dig, at I kommer tættere på mål..

..så hør lige her:


Vælg dit foretrukne format for ny inspiration og udvikling

Vi kan hjælpe dig med at udvikle dine lærere. Dette gør vi i form af en række forskellige formater for kompetenceudvikling.

Læs mere om de forkellige formater og kontakt os for en nærmere dialog omkring hvad der vil være optimalt i forhold til dine læreres udbytte.

Vælg mellem følgende formater:

Vi håber du er blevet klogere på hvem vi er – og glæder os til at høre fra dig.


Vil du vide mere om, hvordan vi i fællesskab kan skræddersy et kompetenceudviklingsforløb for dine lærere?

Så kontakt os for en nærmere (uforpligtende) dialog, omkring Praksisnær pædagogisk kompetenceudvikling – for dine lærere.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.